subscribe: Posts | Comments

test

Marilka Elst

Zij studeerde tandheelkunde aan de vrije universiteit van Brussel (1993-1998). Na haar afstuderen stak ze de grens over en werkte in een algemene praktijk in ’t gooi en uiteindelijk weer in het buitenland, in galway (ierland). Ze volgde en voltooide de opleiding endodontologie aan het acta (2004-2007). Hierna werkte ze twee jaar als tandarts-endodontoloog in algemene tandartspraktijken. Samen met Flore Heiligers-Teeuwen heeft ze in 2009 de verwijspraktijk endogooi opgezet.

Flore Heiligers-Teeuwen

Na haar studie tandheelkunde (1993-1998) aan het acta in amsterdam werkte ze ruim 7 jaar in een grote groepspraktijk in oegstgeest. de 3-jarige opleiding tot tandarts-endodontoloog, eveneens aan het acta, volbracht ze in 2005. Ze voerde enkele jaren een verwijspraktijk in amsterdam en amstelveen en heeft zich nu samen met marilka elst gevestigd in bussum.

Tandarts-endodontologen die deze specialisatie, of een hiermee vergelijkbare buitenlandse opleiding hebben voltooid, worden erkend door de nederlandse vereniging voor endodontologie (NVVE). Op de wenste van de NVVE vindt u een lijst met de erkende specialisten. Marilka en Flore zijn mede-oprichters van ten, de vereniging van de tandarts-endodontologen in nederland.


Bel ons nu!
Ons adres